СRM що це?

Посетитель
Madama
Сообщений: 642
Гадяч
2 дня назад
Підкажіть будь-які плюси у хмарної CRM, чи є якісь у неї плюси чи краще стаціонарну версію взяти? Я ось шукаю зараз варіанти, мені підказали використати, сказали, що це дасть нових клієнтів.
Посетитель
igrik
Сообщений: 48
Донецк
184 дня назад
Що таке CRM і що вона вам дасть, можна почитати в інтернеті. Як на мене, то клієнтів можна залучити й інакше, CRM просто покращить роботу вашого бізнесу, а також взаємодію з клієнтами.
Посетитель
lorabird
Сообщений: 424
Ужгород
16 дней назад
Молодці, що рухайтесь уперед. Для залучення клієнтів необхідно використовувати будь-які способи. Все одно щось та спрацює. Бо конкурентів зараз дуже багато.
Посетитель
Вероничка
Сообщений: 76
Апостолово
184 дня назад
У хмарної версії CRM є багато плюсів. Наприклад, відсутність витрат на установку CRM: потрібно наймати людину, не потрібно купувати сервер для цього.
Версія зазвичай має більш гнучку цінову політику, оскільки ви будете платити лише за кількості людей у ​​системі. Це однозначно вигідною для маленької компанії.
Якщо говорити про CRM, то можна розглянути CRM Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php дуже гідна розробка, придивіться
Посетитель
whity
Сообщений: 387
Мельбурн
2 дня назад
Що таке ЦРМ можна дізнатися в мережі або ж на ютубі, але не раджу поспішати з вибором, тому що сучасні ЦРМ системи постійно вдосконалюються. Якщо взяти до уваги найкращі, то серед них виділяється ця https://keycrm.app/integrations/novaposhta, а інтеграція з новою поштою спростила мені колосальну кількість сил та часу. Дуже задоволений замовленням, але більше простотою та надійністю, чого іншим системам не вистачає.
Посетитель
sasha1982
Сообщений: 411
Одесса
5 дней назад
А нашою компанією для автоматизації бізнес-процесів використовується програма bas роздріб https://ibuh.online/solutions/ibbret . З її допомогою, ми можемо контролювати залишки товару на наших торгових точках.
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.