ГлавнаяФорумЧем занять свободное времяКупівля шампанського в інтернеті

Купівля шампанського в інтернеті

Посетитель
Madama
Сообщений: 639
Гадяч
3 дня назад
Доброго вечера всем! Мене запросила на своє День народження моя подруга, подаруночок я підготувала заздалегідь, ще хочу купити смачне шампанське у гарній подарунковій упаковці. Порадьте мені варіанти, та інтернет-магазин у якому його можна купити.
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 488
2 дня назад
Ну в першу чергу важливо врахувати якому саме шампанському віддає перевагу твоя подруга, адже воно є різне: солодке, напівсолодке, сухе, брют, і так далі. Я від себе можу підказати інтернет-магазин, де його можна вигідно купити.
Посетитель
Madama
Сообщений: 639
Гадяч
3 дня назад
Ми з подругою найчастіше купували собі солодке шампанське, якщо сиділи у якомусь закладі. Тому швидше за все потрібно солодке, і бажано, щоб воно було в красивій коробці. Можеш щось порадити?
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 488
2 дня назад
Знаю я один варіант, який точно підійде як подарунок. І це https://maudau.com.ua/category/ihrysti-vyna/product_class=asti-asti шампанське Mondoro Asti, біле, солодке, DOCG, 7,5%, в коробці, 0,75 л, яке можна замовити в інтернет-магазині Maudau.

Шампанське виготовлене із добірних сортів винограду, на смак виразне, свіже, солодке з кремовою піною та тривалим присмаком тропічних фруктів та персика. Крім того, що воно на смак просто бомбичне, знаходиться в красивій пляшці і упаковці.
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.