ГлавнаяФорумГоворим обо всёмДе купити квіти у Львові?

Де купити квіти у Львові?

Посетитель
Madama
Сообщений: 639
Гадяч
3 часа назад
Привіт друзі! У моєї подруги через два дні День народження, і я хочу їй до подарунка, підібрати дуже красивий букет квітів. Порадьте мені, які краще квіти подарувати, та інтернет-магазин квітів у Львові.
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 487
3 часа назад
Я також маю таку звичку, дарувати квіти рідним та друзям, на різні свята. І для таких покупок я знаю дуже добрий інтернет-магазин, в якому такий вибір красивих букетів квітів, що в інших магазинах я стільки не зустрічала.
Посетитель
Madama
Сообщений: 639
Гадяч
3 часа назад
Я переглянула декілька інтернет-магазинів Львова, але так і не знайшла в них такий букет квітів, який би мені дуже сподобався. Підкажи, які краще квіти купити подрузі, та в якому інтернет-магазині ти зазвичай купуєш квіти?
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 487
3 часа назад
Мій улюблений інтернет-магазин Квітна в якому що найменше 1000 готових букетів квітів. Кожен букет незвичайний, оскільки він дизайнерський, і подібний не знайдеш в інших магазинах квітів. На подарунок подрузі, я б тобі порадила Букет «Прованська посмішка», який складається з таких квітів як: Троянда, Гортензія, Лілія, Евкаліпт, Еустома, Берграс, Оксіпеталум, Діантус. Квіти в фіолетових та кремових тонах, чудово поєднуються, та виглядають дуже ніжно.

В магазині є Онлайн вітрина з відео та аудіо, до кожного букетика, тому його можна дуже детально роздивитись, і зрозуміти склад квітів в букеті. Навігація магазину допомагає знайти букет, саме з тих квітів, що ти бажаєш. Є можливість замовлення індивідуального букета, по твоєму смаку. Доставка працює як у день, так і вночі, по усьому місті Львів. Якщо замовиш букет від 2500 гривень, доставка буде повністю безкоштовна. До речі доставляють упродовж години, що є дуже швидко.

""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.