ГлавнаяФорумГоворим обо всёмРемонт Айпаду

Ремонт Айпаду

Посетитель
Babayka
Сообщений: 395
Херсон
1 день назад
Привіт усім, друзі. Уявіть що сталося - малий Айпад взяв погратися і він у нього впав. Екрану просто не пощастило. Не працює взагалі сенсор. І куди тепер його нести у Львові?
Посетитель
Madama
Сообщений: 630
Гадяч
1 день назад
Ой, я дуже гарно вас розумію. Адже у мене колись теж такий випадок був. Я розбила випадково свій Айпад. А мені він терміново був потрібен, бо дедлайни горіли, начальник кричав, що пора вже роботу здати. У Львові нещодавно відкрився цей https://a-service.ua/ua офіційний сервісний центр Apple. Мені практично за пару годин змінили побитий екран і встановили новий оригінальний екран. Я була у шоці! Тому і вам рекомендую звернутися, дуже швидко все зроблять і гарантію отримаєте також)
Посетитель
Happy
Сообщений: 250
Донецк
129 дней назад
У меня была та же самая проблема с iPhone x и для замены экрана дисплея я отдавала его в специальный сервисный центр Applefix https://applefix.ua/servic/zamena-ekrana-displeya-iphone-x Во-первых хочу сказать, что яблочную продукцию нужно ремонтировать только в специализированных сервисах, чтобы детали были от родные. Во-вторых, я очень рада, что нашла именно Applefix, сейчас сенсор работает как новенький, реагирует быстро и точно, никаких проблем нет. Рекомендую именно его.
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.