ГлавнаяФорумГоворим обо всёмНасколько реально закодировать человека от алкоголизма?

Насколько реально закодировать человека от алкоголизма?

Посетитель
Сообщений: 61
Оффлайн
Насколько реально закодировать человека от алкоголизма, чтобы раз и навсегда? Смогу ли я повлиять на мужа, чтобы он согласился на кодировку? Мне уже просто невыносимо на него смотреть. Куда в Киеве обратиться, чтобы помогли в этой проблеме?
Посетитель
Сообщений: 54
Оффлайн
Варто вмовити чоловіка. Мені здається, що навіть примусити слід. Не розпитуйте його, яку думку він має з цього приводу. Алкоголіки ніколи не признають, що вони мають залежність. Це для них занадто важко. В Києві є багато клінік и навіть приватних лікарів, що зможуть вам допомогти.
Посетитель
Сообщений: 61
Оффлайн
Нет-нет, частных докторов мне не советуйте. Я думаю, что лучше уже в клинику обращаться. С частного доктора какой спрос? Никакого. Деньги можно заплатить и остаться со своими проблемами. Нет, так я не рискну. Все таки нужны контакты хорошей клиники.
Посетитель
Сообщений: 54
Оффлайн
Кодування від алкоголізму ефективним буде тоді, коли залежна людина буде згодна закодуватися. Треба, щоб алкоголік мав бажання позбутися залежності. Тоді можливе одужання. Звернутися ви можете в одну з таких клінік http://narcologist.kiev.ua/ru/node/41 з вашим чоловіком. Сподіваюся, що ви зможете його вмовити на лікування. Бажаю вам успіху в такій нелегкій справі!
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.