ГлавнаяФорумГоворим обо всёмЕлектрична зубна щітка

Електрична зубна щітка

Посетитель
lorabird
Сообщений: 419
Ужгород
1 час назад
Нещодавно була у стоматолога. Так ось мені стоматолог сказав, що треба краще чистити зуби. Хоча я їх, звісно, чищу. Та порадив або купити жорстку щітку, або електричну щітку. Я вирішила електричну щітку купити. Скажіть, де їх можна подивитися?
Редактировалось: 2 раза (Последний: 24 января 2023 в 22:15)
Посетитель
jobetimiho
Сообщений: 530
Полтава
3 дня назад
У мене уже давно електрична зубна щітка. Так ось я вам хочу сказати, що як би ви не намагалися, так як електричною щіткою ви краще не почистите зуби. Може тільки якась там супер-пупер професійна чистка.
Посетитель
lorabird
Сообщений: 419
Ужгород
1 час назад
Значить я правильно вирішила, що хочу купити саме електричну зубну щітку. До речі, розкажіть, як її вибирати на на що треба звертати увагу. Чи не має значення? Яка сподобалася, ту й бери?
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 465
1 час назад
lorabird:
Нещодавно була у стоматолога. Так ось мені стоматолог сказав, що треба краще чистити зуби. Хоча я їх, звісно, чищу. Та порадив або купити жорстку щітку, або електричну щітку. Я вирішила електричну щітку купити.

Я би вам порадила подивитися електричні зубні щітки https://allo.ua/ua/jelektricheskie-zubnye-schetki/ на сайті Алло. Там непогані ціни, та дуже великий вибір. Я теж там собі щітку купляла.
Як її вибирати? Деякі купляють просту ту, яка сподобалася. Але я, як людина прискіплива, перед покупкою уважно вивчила функціонал, характеристики, тільки тоді робила замовлення.
До речі, там зараз багато електричних зубних щіток продається зі знижками. Так що можете подивитися.

""
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.