ГлавнаяФорумГоворим обо всёмПідкажіть вино на весілля

Підкажіть вино на весілля

Посетитель
Kracavica
Сообщений: 454
9 часов назад
Виходжу заміж у лютому, але готуватися потрібно вже вчора! Для меня саме важке питання це алкоголь на весілля, бо сама я вагітна і мене взагалі не приваблює жоден напій алкогольний, але я ж така одна буду на весіллі, усі інші залюбки будуть пити. Чоловік сам вибере коньяк для чоловіків, а мені доручив вибрати вино. Ціна має значення, бо брати доведеться багато, тому хочу щось з сухих вин, порадьте щось
Посетитель
jobetimiho
Сообщений: 525
Полтава
12 часов назад
Сухе вино не може коштувати дешево, краще візьміть щось солодке і краще на оптовій базі. Я перше весілля грала у селі, пили горілку усі і не крутили носом. Це, доречі , вам ідея, купіть горілку,а кому не подобається, вибачайте
Посетитель
Kracavica
Сообщений: 454
9 часов назад
Ні, в моїй родині ніхто не п’є горілку. Та і який сенс, ви запрошуєте людей, а самі замість свята робите якусь нісенітницю. Я сама бувала на багатьох весіллях і завжди там було вино сухе, бо це класика, навіщо брати нам 100 пляшок того,що не будуть пити,замість того,щоб купити 20 нормальних напоїв.
Посетитель
Madama
Сообщений: 609
Гадяч
9 часов назад
Kracavica:
Виходжу заміж у лютому, але готуватися потрібно вже вчора! Для меня саме важке питання це алкоголь на весілля, бо сама я вагітна і мене взагалі не приваблює жоден напій алкогольний, але я ж така одна буду на весіллі, усі інші залюбки будуть пити. Чоловік сам вибере коньяк для чоловіків, а мені доручив вибрати вино. Ціна має значення, бо брати доведеться багато, тому хочу щось з сухих вин, порадьте щось.
Ми доньці на весілля купували тільки вино, бо я не підтримую позицію, що треба усім догодити. Та і навіщо весілля перетворювати на алкогольний фест.
Ви можете купити один варіант вина, аби потім не почали сваритися, що від різноманітності хтось не спробував той чи інший сорт. Ми брали Вино біле Gazela Vinho Verde https://winewine.com.ua/wine/gazela-vinho-verde/ , як для напів сухого вина, ціна найвигідніша. Ви ще враховуйте що будуть різні страви і, наприклад, це вино, гармонує до усіх перших і основних страв, навіть до десерту було доречно.
Редактировалось: 1 раз (Последний: 24 октября 2021 в 18:44)
|
Перейти на форум:
Быстрый ответ
Чтобы начать общаться на форуме, зарегистрируйтесь.