#1 - 8 февраля 2021, понедельник
|
Посетитель
Сообщений: 206
3 дня назад
|
0
Дівчатка, хто робить йогурти в домашніх умовах - наскільки вони виходять схожими на магазинні варіанти, які продаються в Україні? Будуть смачними? Хочу спробувати для дітей зробити-потрібні поради з приводу того, що додати і яке молоко брати?
Редактировалось: 1 раз (Последний: 8 февраля 2021 в 13:33)
|
#2 - 8 февраля 2021, понедельник
|
Посетитель
Сообщений: 203
2 дня назад
|
0
НЕ робила ще, хоча маю йогурницю. Все збираюсь, бо діти люблять йогурти і часто їм купую. А сусідка прямо в каструлі якось заквашує -додає натуральний йогурт. Потім різні фруктові пюре ще додає.
|
#3 - 8 февраля 2021, понедельник
|
Посетитель
Сообщений: 179
17 дней назад
|
0
Можна робити в домашніх умовах дуже смачні йогурти. Але бажано брати домашнє молоко для йогурта, а не магазине. І щоб воно було жирненьке, то тоді йогурт буде смачним. А для тих, хто худне то можна використовувати молоко і невеликої жирності. І купити спеціальні закваски ще потрібно - в них є все необхідне для сквашування https://goodfood.ua/ru/blog/kak-vyibrat-moloko-dlya-yogurta/ А додавати можна різні фрукти -які любите.
|
#4 - 8 февраля 2021, понедельник
|
Посетитель
Сообщений: 311
3 дня назад
|
0
Пробовала делать, мне не очень понравилось то, что получилось. Не знаю, может я что-то не так делала. Но молоко из магазина брала -может поэтому вкус и консистенция не такие, как мне хотелось.
|